Klaus Albrecht – Den gamle Mærsk kaptajn fortæller

Et ”Kümmel” brød bliver sat i ovnen – bagetiden bliver indstillet – og den gamle kaptajn er klar til at fortælle om godt 50 år til søs. Han fortæller, med sin underfundige lune og gode humør, om hele turen fra dæksdreng til Kaptajn ved rederiet A.P. Møller – Mærsk – OG om i flere omgange at have været udsendt og fungeret som havnekaptajn bl.a. et par år i Iran og 7 år i Japan, også for A.P. Møller-Mærsk – om at flytte hjem til en hverdag i den lille landsby Skelde på Broagerland i det sønderjyske. Et liv som Klaus ser tilbage på og siger: “Med en forholdsvis beskeden uddannelse, fik jeg mulighed for at opleve det jeg gerne ville, via mit arbejde for A.P. Møller” og han fortsætter ” Så jeg kan kun sige, at i mit liv er det lykkedes mig at træffe et par heldige valg – jeg søgte ind til rederiet A.P. Møller og jeg giftede mig med Jenny.”

Se de første par minutter her: