Odd Fellow Ordenen gennem 200 år

– et kig indenfor i Danmarks største loge
Se et teaser for filmen – der har premiere på tv-kanalen dk4 – Kr.Himmelfarts dag den 30. maj kl 22:15 og genudsendes søndag den 2. juni kl. 19:00

Det er ikke hver dag at Krone 415 kører gennem porten til Odd Fellow Palæet i Bredgade i København. Men den 26. april 2019 er en helt særlig dag – Odd Fellow Ordenen fejrer nemlig 200-års jubilæum og H.K.H. Prinsesse Benedikte har sagt ja tak til at være med til at overvære prisoverrækkelsen og deltage i efterfølgende reception.

Loger forbindes ofte med mystik, hemmeligheder, ritualer og sortklædte kvinder og mænd men i denne udsendelse får vi en snak med Søstre, Brødre og med Storsiren – den øverste embedsmand i Storlogen, som alle meget gerne fortæller om Ordenen og at de bare er nogle mennesker, som kan lide at være i selskab med hinanden og skabe et godt netværk. De fortæller om de to ben, som logen har, hvor det ene er den udadvendte og humanitære, mens det anden er den indadvendte etiske del, hvor der arbejdes med at gøre hinanden til bedre mennesker.