Sammen med et rigtigt godt team af fotografer og lydmand – skal vi lave en tv-udsendelse om Odd Fellow Ordenen – med optagelser og interviews fra 200års jubilæet i Odd Fellow Palæet i Bredgade i KBH – Jeg glæder mig meget til at portrættere Odd Fellow Ordenen på det historiske sted – som gennem tiderne siden 1754 – har budt mange prominente gæster fra hele verden velkommen. Og dette jubilæum er heller ingen undtagelse – nemlig med besøg af H.K.H. Prinsesse Benedikte

Kategorier: TV-Kanalen dk4

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.