Research på en vandrerute – som vi skal lave en tv-udsendelse om – til dk4 – En tur der starter ved P-pladsen ved Voulundgårdvej 23, Herning, med sti op over Store Langbjerg, en bakketop med et view udover Harrild Hede – gennem det hvideste sand på heden, gennem skov og langs Kvindebækken over Holtum Å – videre gennem Den Jyske Hede – hvor der er et plejeforsøg på hedeparceller er i gang – en fantastisk naturoplevelse af den måske oversete slags ?? Turen er anbefalet af Jens Brun som også vil medvirke i filmen 

Kategorier: Adventure

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.