2 nye film på vej – med stærke personportrætter

Mærsk Kaptajn – husker tilbage

Klaus Albrecht siger :
”Min opdragelse i Mærsk siger,
at vi har råd til alting,
men vi har ikke råd til spild,”

TAK til Klaus Albrecht for at vil fortælle sin historie – om et liv fyldt med højdepunkter – lige fra barn i Tyskland, til at flytte til Danmark – om at sejle de 7 verdenshave tynde og om at modtage “Belønningsmedalje med krone” personligt overrakt af Hr. Møller – og om at hylde sin afdøde hustru ved at rejse en træskulptur af hende i hjembyen Skelde

Malene Kløve – Fra ruin til kunst

Malene Kløve siger:

At elske er en kunst.
At udtrykke sig gennem kunsten
sætter livets farver i perspektiv…

TAK til Malene for at føre os ind i kunstens verden – en verden hvor vi hører om kvinders rolle gennem tiderne – om hvordan mormors hæklede flakoner og duge får nyt liv – om hvordan Kalø Slotsruin er en stærk inspirations kilde og et sted hvor der er plads og rum til reflektion.