De store gårde der ligger rundt om i landsbyerne udgør en stor og betydningsfuld del af vores kulturarv. Mange forfalder efterhånden som produktionen stopper og dermed forsvinder en del af landsbyens DNA
I Sdr. Bjert – en landsby der ligger få km syd for Kolding – gør de noget ved det, bl.a. ved at tænke i fremtidens boformer – som f.eks. kan være bofællesskaber. Følg med når en gruppe ildsjæle tager fat på den opgave og står sammen om at sikre de gamle gårde i projektet ”Nyt liv i gamle længer”

Kategorier: TV-Kanalen dk4

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.