Kunstnerliv i Kongsgårde

PREMIERE på dk4
mandag den 22. april kl. 18.15

— et kunstnerpar der lever og arbejder sammen.
Årets første solstråler har fundet vej til Kongsgårde i dag, hvor vi besøger kunstnerparret Jane Klostergaard og Erik Reinert. Kongsgårde ligger på Helgenæs på Djursland og her er højt til himlen, her er rum og plads til at være, plads til forskellighed og ikke mindst plads til at være i nu’et og i et med naturen. Og det er det, de 2 kunstnere har prioriteret højt da de valgte at slå sig ned her. Hun arbejder med ler og han maler. Allerede som teenager finder Jane ud af at hun kan noget med hendes hænder, det var – når der var kreative fag i folkeskolen – at hun blomstrede op, og for Eriks vedkommende kunne han tegne, altså ikke bare tegne men tegne lidt bedre end de fleste, så derfor var der ingen tvivl om at det var ad kunstens vej de begge skulle – det er her de får de succesoplevelser og anerkendelser der skal til for at vokse i livet. Vi møder Jane og Erik i deres private hjem, et hjem hvor de både arbejder og udstiller deres værker.