Frivillige seniorer i Aarhus

Premiere på dk4

Søndag d. 21. april kl. 19.00

I et højloftet, råt og rustikt betonlokale på Århus Havn – i en bygning som blev opført i slutning af 1920erne og har været brugt til opbevaring af korn, møder vi nogen af de 1700 Østjyder – det alle har meldt sig til opgaver som frivillige ReThinkere – et frivillighedsprogram under Visit Aarhus – Og i et farverigt lokale med rødternede duge på bordene – i Klostergade i centrum af Århus – ligger en socialøkonomisk cafe, som også drives af frivillige – Rigtig mange danskere hjælper til som frivillig – og det har vi historisk set altid gjort, vi giver gerne en hånd om det er indenfor idræt, kultur, fritid, på det sociale område eller hvor det nu kan gavne en sag. Men det nye er at der er flere og flere seniorer der er frivillige. Og det er lige præcist de frivillige seniorer vi har fokus på i denne udsendelse.