PREMIERE på dk4
fredag den 12. april kl 18:30

I et stort åbent højloftet og rustikt lokale – i en af de markante gule bygninger på Søren Frichs Vej i Århus – en bygning som tidligere rummede Århus Maskinfabrik, besøger vi auktionshuset. Bruun Rasmussen. Bruun Rasmussens historie går tilbage til 1948, hvor Arne Bruun Rasmussen grundlagde virksomheden i Bredgade i København. I dag tæller virksomheden 4 afdelinger i hhv. København og Aarhus, og afdelingen på Søren Frichs Vej i Aarhus, har i 2019, 10 år bag sig – Se med, når vi fortæller historien om Bruun Rasmussen Kunstauktioner og om den udvikling der er sket siden 1948 og at i en tid hvor recycling er en naturlig del af vores samfund, vil auktioner fortsætte – også ind i fremtiden


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: