Vi besøger Mag Brammer på Tammestrup Hovedgård ved Skanderborg. Her fortæller hun, med et sprudlende humør, om sit liv fra Polsk flygtning i starten af 70’erne til decoupage kunstner i Danmark. Et farverigt liv, som udspringer af et positivt sind, troen på det bedste i alle og ikke mindst troen på kærlighed. – I dag bor Mag sammen med Hans ved Skanderborg – et “Magisk sted” som hun selv siger, stedet hvor hun udlever drømmen om at arbejde med kunst. Men vejen hertil starter i Polen ikke så lang tid efter 2. Verdens krig og midt under den Kolde Krig.

Se hele filmen på dk4.tv


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: