Vi er i Nordby på Fanø – bare 12 minutter med færgen fra Esbjerg – og vi er i selskab med den lokale guide Jan Jepsen og hans følgesvend Mads Thybo. Jan er en ægte Fannik – og hvad det vil sige fortæller han om.
Tidligere var Jan beredskabschef, men er i dag pensionist – og han nyder nu at ha’ tid til at dele ud af sin viden om de lavloftede Fanøhuse, om byggestilen og de smalle gader, stier og slipper, og ikke mindst de mange små underfundige historier fra livet på øen. Jan fortæller også om dengang øboerne – købte sig fri af Kongen i 1741, om de mange Fanøtraditioner og om den voldsomme stormflod i 1981.

Se hele filmen på dk4.tv


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: