Stille Vandring i Mols Bjerge

Der bliver vandret som aldrig før – om det er på Caminoen, i skoven eller om det er den daglige tur til indkøb, så er det et faktum – og – der er ingen tvivl om at det er den nemmeste måde at få motion på. Sammen med Elsebeth Sørensen og en lille gruppe friske vandrere tager vi på Stille vandring i Mols Bjerge. Stille vandring handler om at vandre sammen med andre, uden nødvendigvis at skulle snakke sammen, men bare være tilstede i nuet og nyde naturen. Undervejs vil Elsebeth guide os igennem forskellige øvelser – øvelser der kan være med til at styrke vores nærvær. Øvelser der klarer hjernen så vi bliver ladet op – får ny energi – så vi bedre kan håndtere en travl hverdag. Hun vil også fortælle om hvad der fik hende til at gå 900km på den spanske Camino – som 50årig – og faktisk har gentaget turen 4 gange – “og jeg er slet ikke færdig med den endnu”, siger hun

Se hele filmendk4.tv