I Vesth-Huset i Sorø møder vi Peter Vesth – Veras Vinterven. Her fortæller han i et lille miniportræt historien bag Veras Vinterven – en sang som han skrev helt tilbage i 1970, og en sang som han i første omgang ikke havde store forventninger til, men som skulle vise sig at blive en kæmpe succes. Han fortæller endvidere om barndommen og ungdommen i København – om tiden på Bornholm og om baggrunden/budskaberne i de efterfølgende mange tekster han siden har skrevet. Vi får også et lille kig op i det musikmuseum han har indrettet på 1. salen i Vesth-Huset i Sorø.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: