Henrik Woodpek – er født i København men bliver flyttet til Hirtshals som 3-årig. Han fortæller om en turbulent opvækst – om en skolegang, hvor beskeden lyder: “I bli’r aldrig til noget, I skal bare ud at fiske” – om en vild ungdom og om at være 58 år inden han første gang rejser ud i verden. Henriks skulpturer – som han har døbt GOVLER – udtrykker underfundighed og “De skal også indeholde lidt sarkasme og måske også gerne være en smule provokerende” siger han. Folk må gerne blive stødt eller pikeret over hans ærlige og ligefremme stil, for ”sådan er jeg” siger han.

Se hele filmen på dk4.tv


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: