I storm og regn, iført vaders og varmt tøj, bevæger vi os ud – sammen med Frands og Sam – til en østersbanke på nordsiden af Rømø. Vi skal nemlig sanke østers og tang – og i en bålhytte på Tønnisgård har Tanja tændt op i stenovnen. Her viser Tanja og Frands hvordan man åbner og tilbereder østers, imens Sam pakker en flanksteak ind i gran. Undervejs, mens der hakkes, snittes og steges, fortæller alle tre om hvad de mener der er godt ved at finde mad i naturen og om hvad det betyder for børn at være med til det.

Se hele filmen på dk4.tv


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: