Enhver by i Danmark – har sin egen DNA – og i Kolding handler det om design. Vi tager på en lille vandretur i byen – eller rettere sagt – vi tager på Design-tur i Kolding – en vandretur hvor der er fokus på Kolding som Design by. Med udgangspunkt i Koldinghus og de designmæssige løsninger der blev valgt ved renoveringen i 70’erne – kommer vi omkring Lille Torv, et torv som blev re-designet i 80’erne – forbi en skaterbane og gennem en graffiti tunnel, der begge er med til at markere byen som en ung by, med kant – som Koldinggenserne selv siger. Kolding Å og Campus området – med institutioner som blandt andre SDU Syddansk Universitet, og ikke mindste Designskolen – er områder som konfirmerer, at Kolding tænker i design.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: