På hesteryg i Nationalpark Mols Bjerge – én af de 5 nationalparker vi har i Danmark. Vi hører om Nationalparken generelt og om det unikke ved Mols Bjerge, om det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. Og vi kommer langt rundt på vores rundtur på Hesteryg. Vi kommer forbi Agri Bavnehøj – det højeste punkt på 137 m og vi kommer ned forbi Tinghulen, som er et af Mols Bjerges største dødishuller, 30-35 m. dyb. Vi kommer gennem Toggerbo, en uddøende landsby, og hører om naturen i bjergene og møder vilde heste.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: