Sibirsk kulde i dag?

Det har de ihvertfald annonceret i vejret. Men solen skinner ? såååå vi får at se op ad dagen.

Under badet kom jeg til at tænke på min egen meget brugte sætning: “Det man har fokus på, vokser” og det gav faktisk et ryk i mig – altså på den måde at jeg jo tænker og studerer rigtigt meget mine små pletter på huden, og …. ja drop det dog kære Lissie – ignorer det (med den respekt der er fornuftig) basta.
Det vil jeg øve mig i fra nu. ?

Så jeg har lavet mig min kaffe og har nu siddet stille ved spisebordet og bare redigeret et foto og manipuleret det – til et kunstværk, synes jeg selv. Har IKKE tænkt ?

Så jeg har lavet mig min kaffe og har nu siddet stille ved spisebordet og bare redigeret et foto og manipuleret det - til et kunstværk, synes jeg selv. Har IKKE tænkt ?
Lightning Tree

Og nu daler en meget stille sne.

Naboen ringer på døren, for at takke os for at vi har taget os af at få hans bil kørt på værksted mens de var på ferie. Men han fortalte også at der har været indbrud i huset mens de var væk. Øv og øv at vi ikke havde opdaget det.

Jeg skal ud at gå – men jeg må lige løbe en tur med støvsugeren inden – sådan godt og grundigt. Altså mange gange er det Leif der støvsuger, og det er fint, men en gang imellem skal der altså støvsuges i bund. Dvs. hynderne i sofaen skal have en ordentlig omgang og ind under alle møblerne.
Kl 13:30 var jeg klar.
Startede lige med at gå rundt med renovationsregningerne og så af sted i retning mod Rosenholm Slot

1:40 min. tog det for mig at gå 10,6 km som der er dertil.

Det var bidende koldt men sol fra en næsten skyfri himmel.

Nåede lige at tage et par billeder ved slottet inden telefonen gik kold og inden Leif kom.

Vi havde aftalt at mødes der og så gå en tur rundt i Rosenholm Skov. Det gjorde vi. En fin tur på 4:5km

Vi handler ind i Brugsen på vej hjem. Får vores vin. Og jeg laver middag. Pasta med kyllingestykker i karrysauce.
Ser 2 nye serier på tv. “Greyzone” på TV2 og “Liberty” på DR