Solrig frostklar morgen

Klokken er 8 – kigger forskrækket på det digitale ur på sengebordet og minder så lige mig selv om at det er det privilegium man har som hjemmearbejdende filmklipper  – at stå op når man vågner. Og ja – når nu man så også er typen der ikke bare lige sover som en Bjørn hele natten – men bruger natten til at lege centrifuge – jamen så er det da fedt. Selvfølgelig sker det jo så også ret ofte at aftenerne må bruges til arbejdet. Deadlines skal overholdes.
Står så ud af sengen – iskold vand i ansigtet, bare for at forsøge at dæmpe lidt af de forsovede øjne, og så under bruseren.
Rullegardinerne rulles op og voila – solen skinner udover et rimfrostet landskab. Såå smukt. Lige til at blive glad i låget over.
Jeg laver min Latte, sætter mig på mit kontor og tjekker mail.
Lidt senere ringer Naboen på døren – Vi skal rundt for at tjekke størrelser på affaldsspandene på vores vej. Og det gør vi fordi den der skide opgørelse vedr. Renovationen er umulig at finde ud af og – – – ja – – – en laaang historie – gider ikke skrive om det nu. Men vi bliver enige om fordelingen og hvordan vi opdeler regningen.

Pludselig spørger manden: “Er det ikke fredag?” – og jo – det betyder kage.

Forsætter med at få min nye iPad opdateret og på et tidspunkt får jeg mail fra advokaten vedr. HB. Hun spørger til det udstyr jeg har osv.

Pludselig er klokken 17 og jeg må ud at gå. Det blev en tur til Brugsen og retur. Ialt 7 km. Køber 2 gode bøffer og salat til aften.

Solnedgang på Hjelmagervej

Ser bare x-Factor til aften og skriver her