Rundt om Egå Engsø

Fra studstrup og rundt om Egå Engsø

En vandretur på 16 km er pludselig ikke langt mere – hmmm??

Een af fordelene ved at vandre alene er at jeg selv bestemmer tempoet. Jeg går knap 7 km/h – men stopper så op for at tage billeder (eller er det bare for at puste ud? 😉 I hvert fald får jeg taget en del – og selvom jeg har gået strækningen en del gange før – så ser jeg noget nyt hver gang. Vejret spiller selvfølgelig en stor rolle – men bestemt også mit humør – når jeg er ‘in the mood’ er der ikke det – jeg ikke kan se et motiv i. Andre gange ser jeg kun gråt. Selvom jeg selv kan bestemme hvilken stemning jeg vil være i – så er det nu ikke bare sådan at ændre på en dårlig dag. MEN – når jeg – sådan en dag – kommer retur fra en vandretur, så er humøret steget væsentligt og det er da ikke uvæsentligt – vel?

Jeg aftalte med ham at vi skulle mødes ved Engsøen – han ville gerne gå med rundt om den – det er 5 km og det mener han passer fint til ham.
På min tur hen til søen møder jeg kun ganske få medvandrer – men rundt om søen er det nærmest som med vandremotorvej. Jeg er ret vild med at se så mange mennesker benytte sig af det dejlige vintervejr – og det er folk i alle aldre . Fedt!
På hjemturen (i bil) kommer vi til at køre forbi Langenæs Bageren. De tabte kalorier – genindtages 🙂

Relive ‘Fra Studstrup til Egå Engsø’