Langs Århusbugten

Fra Studstrup til Den Permanente i Risskov

En frisk tur på 14,3 km. Det blæser ret meget – men solen skinner og det giver røde kunder.

Jeg møder mange friluftsmennesker på min tur. Først et par naboer som også er ude at blive luftet. Tænker lidt at det måske er fordi hunden skal ud – at de også kommer ud? Men så er det jo at det er fedt at folk har hunde, når det er med til at få dem ud i naturen, ud i den friske luft, ik? Bare de husker ‘posen’ .

Jeg trådte i een (hundelort) det er æv.

Godt nok går jeg langs vandet og kan heldigvis skylle sålen – men alligevel ☹️

Vandløb ved Kaløvig Bådehavn – Her fløj Den Blå Isfugl

Jeg kommer forbi Kaløvig Bådehavn – og stopper op ved synet af den lysende blå Isfugl som flyver lavt hen over det lille vandløb.
Det går dog så hurtigt at jeg ikke når at tænde mit lille lommekamera.  Ærgerligt, og selvom jeg venter lid kommer den ikke igen. Men nu ved jeg den er her. Og selvom jeg ikke er særlig fugleinteresseret – så er der nu noget ved denne blå fugl som er lidt speciel.

Jeg går videre og bliver mødt med smil og hilsen overalt,  uanset om det er børn der leger ved vandet, unge der går hånd i hånd, folk der vandre alene eller hundeluftere.
Senere går jeg forbi en kvinde, som jeg – lige idet jeg næsten er forbi – opdager jeg kender. Vi falder i snak og hun fortæller mig at jeg faktisk har inspireret hende til at komme ud at vandre. Det er såååå fedt, både for hende og ikke mindst for mig.

Det at kan være med til at inspirere andre der er da fedt.

Snakken sluttede med at vi aftalte at mødes næste fedag til lidt lam mm

Men jeg må hurtigt videre ind til Den Permanente – hvor jeg skal møde Leif.
Jeg er inviteret i biografen 🙂
Vi skal se: “Skrækkelige Kvinde” 🙁

Min eneste korte kommentar til den film – er at det er godt der er forskel på kvinder og mænd – og det skal begge køn bare nyde og respektere. Det hverken kan eller skal vi ændre på.

Relive ‘Afternoon Jan 28th’