Mols Bjerge “Den Italienske”

Solen skinner og de 20 km jeg gik i går er ikke nok, så jeg har på Mols Bjerges App fundet 2 ruter på hver ca. 3,6 km. Vi pakker Sandwich, kage og vand i rygsækken kører til Molslaboratoriet, hvor vi parkerer.

“Den Italienske Sti” som den røde rute også hedder …

“Den Italienske Sti” som den røde rute også hedder – er en 3,5 km vandresti mellem Femmøller og Strandkær gennem noget af det mest kuperede og smukke terræn i Mols Bjerge. Og ja den er kuperet, smuk, fantastisk og med udsigter der let kan måle sig med Toscana. Kan på det varmeste anbefales.

www.molsculturerun.com skriver:
Den Italienske Sti er den ældste vandretursrute på Mols‐laboratoriets arealer. Området har fået sit navn pga. de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslignende enebær. Den italienske sti indgår også i Istidsruten. På arealerne foregår der en del naturhistoriske forskning, og forsøgsopstillingerne må ikke røres. Der er desuden indhegninger med kreaturer. Adgang hertil er tilladt, men på eget ansvar og medbring ikke hund. Der er røde markeringer og skilte med information og forskellige små aktiviteter man selv kan lave. Undervejs kan du også opleve og få oplysninger om: • Kildeslugten • Gyvel • Insekter
Ruten er ikke egnet for gangbesværede.