– men selvom det regner skal jeg ud at gå – det handler jo bare om at tage noget regntøj på. Det er også helt andre ting jeg får øje på i regnvejr, kontrasten mellem lyst og den mørke himmel ud over markerne i nærheden af hvor jeg bor og under Grenåvejen – hvor jeg et øjeblik står i tørvejr – kan jeg se at græsset er utroligt grønt udenfor. Regndråber på Regnbuens farvede glas giver et helt nyt billede og Mælkebøttens gule farve er endnu ‘gulere’ lige efter regnen og på Løvefoden glinser regn’perlerne’ smukt.  Når dagen og vinden næsten går på hæld, ses Værkets farver i smukke spejlinger og jeg går glad hjem.

Kategorier: PhotoArt

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: