Et nummer på en vej, en kunstners værk på vej i havet, et fiskenet bag gården, en minisvamp på et dødt træ, alpevioler, en regndråbe – og – ja – You name’t.

Hvad jeg dog ikke får øje på – når jeg vandrer derudad.

Og det er jo lige præcist det – det der for mig er essensen i vandring. Jeg ser ting, som jeg ellers aldrig ville have fået øje på. Jeg føler, hører og dufter til naturen – jeg får naturen ind under huden,  ind under neglene og ind i sjælen. En ro, en balance, mere energi og et overskud i hverdagen.
Nårrrrh ja – så er vandringen – og en god nattesøvn – medicin mod alt.

 

Kategorier: PhotoArt

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: